Bylík Grilovací koření směs koření bez soli a glutamátu 250g


109 Kč

Kvalitní a levný produkt Bylík Grilovací koření směs koření bez soli a glutamátu 250g od výrobce Bylík u nás najdete ve slevě za 109 Kč.

Grilovací koření bez soli Grilovací koření jemné bez soli je univerzální grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje sůl ani zvýrazňovač chuti v podobně glutamátu. Koření je vhodné pro grilování veškerých druhů masa včetně ryb, hodí se také na grilování zeleniny či brambor. Kromě toho lze použít grilovací koření při přípravě steaků, minutek, případně také pro ochucení marinád k nakládání a na pečené maso. Kořenící směs obsahuje papriku, cibuli, kmín, česnek, petržel a bazalku. Recept na grilovaný bramborový špíz se slaninou Tento recept je poněkud netradiční, přesto si svou pozornost zaslouží. Okořeněná marináda propůjčí bramborám zajímavou chuť, anglická slanina je úžasně provoní. Bramborový špíz doporučujeme podávat se zeleninovým salátem. Ingredience 300 g brambor300 g anglické slaniny200 g smetany ke šlehání 33 %125 g polotučného tvarohu2 polévkové lžíce olivového oleje1 polévková lžíce kořenící směsi GRILOVACÍ KOŘENÍ JEMNÉ BEZ SOLI1 kávová lžička mletého kmínusůl dle potřeby Postup přípravy 1. Brambory pečlivě umyjeme a osušíme pomocí utěrky. Neloupeme! 2. Připravíme si marinádu smícháním oleje, tvarohu, smetany, soli, koření a kmínu. 3. Brambory podélně překrojíme na poloviny, ponoříme do marinády a dáme na 2 až 3 hodiny uležet do lednice. 4. Anglickou slaninu rozkrájíme na čtverečky. Poté ji s bramborami střídavě napichujeme na grilovací jehly. 5. Klademe na gril a zprudka ze všech stran grilujeme.
Množství 250 g